070-9614100 info@ccclinic.se

CC Clinic utför effektiva estetiska skönhetsbehandlingar med naturliga, långvariga resultat med minimal återhämtningstid. Kom som du är, CC Clinic passar alla oavsett ålder, kön och erbjuder en helhetslösning och skräddarsyr varje behandling enligt kundens särskilda behov och önskemål. Vi erbjuder bl.a. behandlingar med gäddhäng, kärlekshandtag, slapp hud efter graviditet eller kraftig viktnedgång, dubbelhaka samt hudföryngring.

Kliniken drivs av Cecilia Östman som är auktoriserad hudterapeut sedan 2007. Hon är utbildad i London som specialist inom ansiktsvård och har igenom sin utbildning både arbetat i USA och drivit sin egen salong i över 10 år. Cecilia har även varit anställd utbildare för Löwengrips produkter samt Natura Bisse. Utöver sin klinik är Cecilia utbildningsansvarig och ambassadör för Victus Medical Group AB i södra Sverige som är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger.

 

 

”Jag älskar hudvårdsbranschen och kliniken är min passion, mitt jobb är min livsstil. För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg och jag lägger stor vikt vid personlig konsultation och rådgivning. Tillsammans går vi igenom vad du önskar förbättra och jag berättar vad vi kan erbjuda inom CC Clinic.”

Varmt välkommen!

Cecilia Östman

Kunden i fokus

“Om jag inte svarar i telefon beror det på att jag är upptagen med behandlingar. Jag vill ge mina kunder som är hos mig bästa möjliga service och avbryter därför inte mina behandlingar för att svara i telefon. Lämna istället ett meddelande så ringer jag upp dig så snart jag blir ledig alternativ skicka ett sms.”

CC Clinic AB

Södra Kyrkogatan 4
252 23 Helsingborg

kontakt

Telefon: 070-9614100

E-postadress: info@ccclinic.se

NYHETSBREV

Få erbjudande via din epostadress – utan kostnad