070-9614100 info@ccclinic.se

Är du trött på din dubbelhaka?

 

Vi erbjuder bl.a. behandlingar med gäddhäng, kärlekshandtag, slapp hud efter graviditet eller kraftig viktnedgång, dubbelhaka samt hudföryngring.

Exilis Ultra 360™

 

Exilis Ultra 360™ är det första icke-invasiva hudföryngrings- OCH fettförbränningssystemet på marknaden.

Den använder sig av den unika kombinationen, kraften av radiofrekvens och ultraljud. Teknikerna värmer upp den subkutana vävnaden vilket främjar uppstramning av huden genom nybildandet av collagen och reducerar fettlagren under huden.

FETTANSAMLINGAR- EXILIS ULTRA 360™ SKULPTURERAR KROPPENS ALLA DELAR SAMTIDIGT SOM HUDEN EFFEKTIV STRAMAS UPP!

Vem är rätt kandidat?

Alla som har en oönskad fettdepå var som helst på kroppen. Exilis ultra 360™ är perfekt för alla som vill förebygga och bibehålla sin hudstruktur eller ha en mer dramatisk kosmetisk förbättring. Den nya 360° tippen bibehåller högsta prestanda till och med på de mest rynkiga och problematiska behandlingsytorna.

Hur lång tid tar behandlingen /Hur många behandlingar behövs?

De flesta kunder genomgår en kur på 4 behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar. Varje behandling av specifik kroppsdel tar mellan 15 till 30 minuter.

Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?

De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri ”hot stone” massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

Hur snabbt ser jag resultat?

En del kunder rapporterar synliga resultat redan efter en behandling. Tiden det tar för resultaten att bli synliga beror på vilket område på kroppen som behandlas. Resultatet forsätter förbättras med tiden flera månader framåt därför kollagen uppbyggnaden tar tid. Vi fotar alltid våra kunder före och efter.

 

Populära behandlingsområden:
 • Mage
 • Överarmar
 • Lår
 • Ridbyxlår
 • ”Kärlekshandtag”
 • Knän
 • Rygg

Rekommenderad av

SLAPP ELLER ÅLDRAD HUD – HUDUPPSTRAMNING

I denna behandling används endast Radiofrekvens (RF). Det är den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Behandlingen är mycket säker och utan bieffekter. Den kan enkelt göras på lunchrasten. Den rekommenderas till alla hudtyper, alla hudfärger och under alla årstider. Systemet levererar en kontrollerad mängd värmeenergi som upphettar det djupa lagret av huden. Den ökade temperaturen medför en omedelbar ökad produktion av kollagenet vilket leder till uppstramningen. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster, och ett fräschare utseende.

POPULÄRA BEHANDLINGSOMRÅDEN:
 • Helt ansikte-hals-dekolltage
 • Runt ögonen
 • Runt munnen
 • Käklinje
 • Under hakan
 • Händer
HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN /HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Behandlingstiden är ca 1 timma. De flesta kunder genomgår en kur på 4 behandlingar med ett intervall på 7 till 14 dagar.
Hur känns behandlingen? Är det smärtsamt?
De flesta kunder beskriver behandlingen som en smärtfri ”hot stone” massage. Behandlingen utförs när patienten ligger ner vilket gör att man enkelt kan slappna av under tiden den utförs.

HUR SNABBT SER JAG RESULTAT?

De flesta kunder får ett fint lyft direkt efter behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet, för att sedan radikalt förbättras kommande 2-3 månaderna detta på grund av tillväxten av kollagen.

Huduppstramning – Så fungerar det

Huduppstramning med Exilis använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.

Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att så småningom dö. Döda fettceller sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Avancerad kylning – skiktning

Med skiktning menas att energi levereras till olika djup i vävnaden. Exilis applikator är utformad så du kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom denna flexibla kylning direkt under en behandling kan man behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Nyckeln vid estetiska behandlingar är att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med patientens komfort. Temperaturövervakning i realtid vid kroppsskulptering med Exilis Ultra ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra 360 ger maximal energi utan obehag för patienten

CC Clinic AB

Södra Kyrkogatan 4
252 23 Helsingborg

kontakt

Telefon: 070-9614100

E-postadress: info@ccclinic.se

NYHETSBREV

Få erbjudande via din epostadress – utan kostnad